Nega trepalnic

Salon Katarina

NEGA TREPALNIC

Vam mati narava ni podelila lepi dolgih trepalnic in si jih podaljšujete in poudarjate vsak dan neprestano vsa dolga leta z maskaro? Ali pa ste si celo privoščili nanos umetnih trepalnic in zdaj po odstranitvi le-teh potrebujete posebno poznost?
V salonu vam nudimo profesionalno nego obrvi in trepalnic s specialno kozmetiko za čiščenje in nego trepalnic in obrvi. Po želji vam jih tudi pobarvamo in vsekakor svetujemo za ustrezno nego doma.

OPIS STORITEV IN CENIK:

ČIŠČENJE IN NEGA TREPALNIC

4€

BARVANJE TREPALNIC

10€

LCN SERUM ZA NEGO TREPALNIC

Je prava keratinska bomba in daje trepalnicam moč, elastičnost in vlago. Trepalnice so negovane kot balzam. Z redno uporabo zmanjšuje izpadanje, spodbuja rast in gostoto trepalnic. Trepalnice postanejo prožne, mehke, sijoče in pridobijo naraven volumen. Že po nekaj tednih boste opazili debelejše in popolnejše trepalnice, resnično bodo polnejše, gostejše in daljše!

39,2€

LCN WOW MASKARA

Vsebuje inovativno formulo aktivnih sestavin in posebno krtačo za trepalnice. Ponuja ekstremen volumenski efekt in zagotavlja goste, dolge in ukrivljene luksuzne trepalnice z učinkom sijaja. Posebej razvita oblika čopiča ponuja popoln odmerek izdelka skozi shranjevanje izdelka na sredini čopiča, medtem ko manjši čopiči na koncu omogočajo doseganje tudi najmanjših trepalnic. Ekskluzivna kombinacija voskov iz riževih otrobov, karnaube in kandele podaljša in zgosti trepalnice. Njegove močne lastnosti oblikovanja filma ohranjajo dolžino in se vihajo. Viden je naravni film okoli vsake trepalnice, zaradi česar so videti daljše in polnejše.

22,1€

LCN MASKARA "Vavavoom Mascara"

Maskara daje trepalnicam odličen volumen že od prvega nanosa! Mehka ščetka doseže vsako trepalnico in enakomerno porazdeli bogato črno, ne da bi tehtala po trepalnicah. Veganska tekstura je primerna tudi za občutljive oči. Pripravite se na fenomenalen boost učinek, osupljivo razširitev in popolno definicijo trepalnic. Viden je globok črn učinek, intenziven volumen in razširjena popolna definicija.

8,9€

Proti izpadanju las KERATIN MAX prašek za napitek, 240 gramov (s sladilom)

Prehransko dopolnilo s proteini, z aminokislinami, ekstraktom preslice, vitaminoma B6 in biotinom ter minerali cinkom in selenom.

  • Spodbuja rast las.
  • Gostejši lasje.
  • Zmanjšano izpadanje las.
  • Povečan volumen las.

Prašek za pripravo okusnega multifruit napitka za zdravje in lepoto vaših las.

30€